Procentų procentai bendros painiavos ir tipinė problema.

ikas. Kad išspręstumėte procentų procentų problemas, jūs turite žinoti būtiną procentų procentų formulę, ir tai yra:

= P (1+r/n) nt

Dabar, išleiskite mane aiškinti jums atitinkamą reikšmę kiekvieno kintamojo formulėje, panaudotoje šitose problemose.

Pozicijos formulės bendrajai sumai panaudotos pagerank šitose problemose. ‘P’ pozicijos pagrindiniam kiekiui ar pirmam kiekiui, kuris yra padėtas ar pasiskolintas. ‘r’ reiškia palūkanų normą. ‘r’ turi visada būti dešimtainėje formoje. Kad sugebėtumėte padaryti tai, tiesiog padalykite skaičių į 100. ‘n’ reiškia tai, kiek laikų palūkanos buvo sudarytos po metų. ‘t’ reiškia laiko tarpą per year/s formatą.
Bendros painiavos su Procentų procentų Problemomis. Tik būkite patarti tai ‘n’ kintamasis turite tiktai turėti savyje laikus, palūkanos buvo sudarytos po metų. Tai neturi turėti visų laikų, palūkanos buvo sudarytos. Tai yra taip pat viena paini tema šitose problemose ir kaip vadovas, yra pavyzdžių: jei palūkanos dėl vienos iš sudėtinių problemų yra sudarytos kartą per metus tada greitas kreditas ‘n’, turi tiktai būti 1. Jei tai buvo sudaryta du kartus per metus tada ‘n’, yra, lygina su 2. Jei palūkanos dėl vienos iš problemų yra sudarytos 4 kartai, ar kas ketvirtį po metų tada ‘n’ turi būti, lygina su 4. Kaip apie kas mėnesį? Tada ‘n’ turi būti, lygina su 12 ir taip toliau.

Kita tema šitose problemose yra kintamasis t. Ar palūkanos dėl vienos iš problemų yra sudarytos kartą per metus ar kartą per mėnesį, kintamasis t paradise club vilnius turi visada būti year/s formate. Bet ką mes padarysime, jei paskola ar investicija tiktai truks per daug mėnesių ir ne metų? Yra tai yra atvejis, tada gauna skaičių mėnesių ir dalo tai į 12. 12 yra panaudotas kadangi tai yra mėnesių bendras skaičius po metų. Kaip apie, jei paskola ar investicija truks metus ir 4 mėnesius? Vėl, gaukite bendrą skaičių mėnesių ir padalykite jį į 12, kad padarytumėte skaičių year/s formate.

Yra Vienas Procentų procentų Problemų Pavyzdys. Aš investuosiu į banką grynųjų pinigų tūkstančio dolerių kiekį. Palūkanų norma mano investicijos, duotos banko, yra 3.5 %. Palūkanos dėl mano investuoto bus keturi kartai metus sudarytos ar turės ketvirtinį palūkanų junginį. Mano investicijos laiko tarpas yra 5 metus. Dabar, kiek aš uždirbsiu nuo savo investicijos?

Atsakymas į šį pavyzdį, kadangi viena iš daugelio procentų procentų problemų yra…

tūkstantis šimto devyniasdešimt dolerių ir trisdešimt keturi centai.

Vartojant formulę procentų procentų problemoms, jūs tikrai turėsite tą patį atsakymą kaip mano. Pabandykite tai ir Sėkmės

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *